Geplaatst op

20 dagen geleden

Locatie

Gent, E Flanders

Beschrijving

Voor wie ga je werken?
Onze klant is een internationaal online agentschap die sterk maakt door het verfijnen van de strategie, het dynamiseren van klantenrelaties en het industrialiseren van de productie van digitale services.
Hun feilloze integratie van knappe designs met doorgedreven programmatie en het gebruik van de nieuwste technologieën is waar zij het onderscheid kunnen maken. Binnen hun klantenportefeuille spreken we over mooie A-merken. Het Gentse kantoor telt momenteel een 25-tal enthousiaste medewerkers. Om hun verdere groei op de Belgische markt te ondersteunen zijn ze op zoek naar een ervaren online marketeer met focus op traffic campagnes.
Jouw focus ligt op het strategisch uitdenken en operationeel uitwerken van digitale marketing campagnes met focus op traffic generation en conversie voor hun verschillende klanten. Je verzorgt de analyse van de lopende campagnes en stuurt bij waar nodig.
Concreet
 • Je staat in voor het strategisch uitdenken van traffic campagnes voor verschillende klanten
 • Je beheert de verschillende online campagnes met focus op ROI: SEA, SEO, Social Ads, e-mail marketing, …
 • Je verzorgt de analyse en optimaliseert waar nodig op basis van web analytics data
 • Je biedt advies en aanbevelingen aan jouw klanten over de nieuwe trends en diensten
Wat wordt er van jou verwacht?
 • Master of Bachelor diploma en in het bezit van jouw Google certificaten
 • Je kan succesvolle resultaten aantonen als online / traffic Marketeer
 • Je bent een krak in Google Analytics en excel
 • Je bent een digitaal beest en hebt een goede kennis van online marketing strategieën. (SEO, affiliate campagnes, online advertising, e-mail marketing, social media, ...)
 • Je weet hoe je complexe data moet omzetten naar relevante rapportages gekoppeld aan de juiste conclusies en actiepunten.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en begrijpt Frans
 • Persoonlijkheid: analytisch - resultaatgericht - communicatief - organisatorisch talent - klantgericht - stressbestendig
Wat hebben we jou te bieden?
Je komt terecht in een creatief en innoverend team. Je krijgt ruimte voor eigen initiatieven en de kans mee te werken aan mooie campagnes. Daarnaast bieden ze je de kans om naar de next level te gaan. Je staat namelijk niet enkel in voor het opzetten en beheren van de campagnes, maar zit van de start aan tafel om ondersteuning te bieden op vlak van strategiebepaling.
Zij zetten sterk in op hun medewerkers en hebben ook verschillende interne team gedreven initiatieven om dit ook steeds opnieuw te realiseren. Ze ondersteunen hun medewerkers elke dag opnieuw om het beste van hunzelf te geven en hen verder te laten ontwikkelen via verschillende interne en externe opleiding. Als laatste is een open en transparante communicatie absolute key voor hen.

Je wordt beloond met een correct salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.
Bron: NedWorks