Junior Technical Sales

SAM Recruitment

Kortrijk, W Flanders

FUNCTIEBESCHRIJVING
TYPE FUNCTIE
Kortrijk, W Flanders, BE
Fulltime
LOCATIE:
Kortrijk, W Flanders
GEPLAATST
5 dagen geleden


工作内容

Junior Technical Sales

Wat ga je doen?

Als Junior Technical Sales ben je het aanspreekpunt voor de B2B-klanten (HVAC-installateurs en koeltechniekers). Bij vragen of klachten help je de klant met een glimlach verder. Daarnaast boost je de sales afdeling in de coolshop, want door de jouw opgebouwde klantenkennis weet je perfect welk product je in de kijker moet zetten, hierbij komt ook de prospectie kijken voor het klanten bestand op te bouwen die voor jou absoluut geen onbekende is.

Wat wordt jou geboden?

* Wij voorzien een uitgebreide opleiding en kunnen je verdiepen in een branche waar jij je echt in thuis voelt
* Competitief loon + bonussysteem
* Bedrijfswagen en tankkaart
* Maaltijdcheques
* DKV-hospitalisatieverzekering
* Groepsverzekering
* En nog veel toffe extra's en collega's

Wat wordt er van jou verwacht?

* Je behaalde een bachelor diploma of gelijkgesteld aan ervaring
* Je hebt reeds ervaring in B2B-sales, sales moet jou drijven!
* MS office heeft voor jou geen geheimen
* Je spreekt vlot Nederlands en Frans
* Je bent doelgericht, communicatief sterk en kan zelfstandig werken

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat zich specialiseerd in koelings componenten, lucht componenten en iso componenten. Het is een zeer warm hartig bedrijf dat zich heel erg inzet voor hun werknemers dus is een familliale sfeer hier zeker te vinden. Ze willen de komende jaren heel erg groeien dus zijn ook naar iemand opzoek die zich hier 100% voor wilt geven.
Wil jij werken in een sterk, ervaren en gezellig team binnen deze branche? zorg dan dat je snel reageert!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +32 (0)80 829 45 of senna.saelen@samrecruitment.be Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen.

SAM Recruitment | Sales & Marketing

Locatie

Kortrijk, West Vlaanderen

Contactpersoon

Saelen Senna

Sales Engineering Specialist
Recruitment Consultant
senna.saelen@samrecruitment.be

Over het bedrijf

SAM Recruitment

SAM RECRUITMENT: DIT ZIJN WE

Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

Schrijf je vandaag nog in. Dan kan je direct solliciteren op onze vacatures. Of neem contact op voor meer informatie.

Hier vind je ons
SAM Recruitment is actief op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Maar we bemiddelen voor functies in heel Europa.

Recruitment consultant bij SAM Recruitment worden?
Dat kan natuurlijk ook. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan je cv. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid, je carrière en vooral naar wie je bent als mens. Wie weet is Recruitment Consultant bij SAM Recruitment wel de volgende stap in jouw carrière.

Werken bij SAM Recruitment

BEDRIJFSGROOTTE
100 - 499 werknemers
BRANCHE
Construction - Industrial Facilities and Infrastructure
OPGERICHT
2007
WEBSITE
https://www.samrecruitment.nl