geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Isnes

Beschrijving

Op zoek naar

een ervaren GIS-professional met oog voor de juiste innovatieve geodata product-dienstcombinaties, om ons team dat de overheidsinstanties van Wallonië, Brussel en Groothertogdom Luxemburg bedient te laten groeien.

Hieronder vind je geen klassieke vacature, maar het verschil dat je zal maken in de vorm van een kort verhaal. Wil jij samen met ons werken aan een wereld waarin geodata mensen helpen om beter te leven en slimmere keuzes te maken? Laat het ons weten!Als solutions manager

word ik gedreven door mijn passie voor data en IT om meerdere ruimtelijke databronnen om te zetten in bruikbare, hoogwaardige geodata-oplossingen voor de publieke sector in Wallonië, Brussel en Groothertogdom Luxemburg. Ik kan terugvallen op mijn sterke expertise in ESRI-producten, en idealiter mijn competentie bij FME om hoogwaardige ETL-processen te creëren of ruimtelijke 2D- en 3D-analyses uit te voeren.

Mijn technische expertise gecombineerd met de inzichten die ik heb vergaard binnen mobiliteit, artificial intelligence en / of 3D-modellering, resulteren in nieuwe geodata product / dienstencombinaties die ik samen met mijn team ontwikkel in een langere termijn perspectief. Ik beschouw mezelf als een ondernemende innovator, die vooruit kan denken en herbruikbare oplossingen kan ontwikkelen die perfect beantwoorden aan de behoeften van onze klanten en hen helpen de toekomst anders tegemoet te treden.

Als manager van de projecten bij deze klanten werk ik nauw samen met de teamleider en PMO om de algehele GIM-resourceplanning te optimaliseren. Ik houd ons budget gedurende het hele project nauwlettend in de gaten en ik zorg ervoor dat het projectteam over de nodige infrastructuurmiddelen (IT, tools ..) beschikt om een ​​uitstekende projectoplevering binnen tijd en budget te garanderen. Ik initieer, coach, groei en stuur het projectteam met naar een excellente projectoplevering, en zorg ervoor dat er een oplossing wordt ontworpen die voldoet aan de behoeften van de klant. Ik bewaak de voortgang van het project en zorg ervoor dat de verscheidenheid aan taken, deliverables en documentatie in overeenstemming zijn met de projectspecificaties.

Ik communiceer gemakkelijk in het Frans en Engels met onze klanten, die de sterke relaties die ik met hen onderhoud op prijs stellen. Ik vraag hun feedback over de geleverde diensten en producten en luister naar hun toekomstige behoeften, waardoor ik een langdurige en productieve samenwerking met GIM garandeer. Op basis van deze stevige relaties met onze diverse stakeholders en mijn marktkennis, innoveer ik de prestaties van bestaande producten en diensten met hun marktpotentieel om het GIM-potentieel in onze marktsegmenten beter te benutten.
Bij GIM zijn we ervan overtuigd dat medewerkers het verschil maken. Daarom geven we ze alle kansen om uit te blinken in een zelforganiserende context waarin we duidelijke verantwoordelijkheidsgebieden identificeren, met veel ruimte voor eigen beslissingen en initiatief. We bieden je een veelzijdige functie in een dynamisch en innovatief bedrijf, uitstekende arbeidsvoorwaarden en reële mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. Onze salarispakketten zijn marktconform en aangevuld met uitstekende voordelen en we geven je de keuze om te kiezen voor een mobiliteitsbudget, aangepast aan je persoonlijke behoeften.Bron: GIM - Smart geo insights