Diagnosetechnieker Vracht- en Bestelwagens Menen of Waregem

Ghistelinck Autobedrijven NV

Waregem

FUNCTIEBESCHRIJVING
LOCATIE:
Waregem
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij een gepassioneerd diagnosetechnieker?

Als diagnosetechnieker Trucks & Vans sta je in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen. Als expert spoor je storingen en defecten op. Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig op de werkkaarten en je maakt deel uit van het depannageteam.

Je fungeert tevens als technisch raadgever voor je collega techniekers. Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies.Wat wordt er van jou verwacht?
  • je beschikt over een diploma Automechanica en/of je hebt reeds meerdere jaren ervaring als technieker reparatie en/of diagnose

  • je bent flexibel, stressbestendig en je hebt oog voor detail

  • je bent een echte teamplayer en klantgericht

  • je streeft kwaliteit na en beschikt over een probleemoplossend vermogen

  • je staat open om jouw kennis met je collega's en leerlingen duaal leren te delenWat bieden wij jou aan?

Je bent of wil eenexpert inTrucks en/of Vans worden binnen een ervaren en gemotiveerd team bij Ghistelinck Autobedrijven. Dat waarderen we heel sterk.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen aan. Je brutoloon, aangevuld met maaltijd- en ecocheques, stemt overeen met je technische vaardigheden.

Je komt terecht in een ambitieuze en dynamische organisatie, waar klantbeleving een cruciale betekenis inneemt, en waarden als toewijding, integriteit en ultieme kwaliteit onze drijfveer zijn.Bron: Ghistelinck Autobedrijven NV