Type functie

Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Heb je als .NET ontwikkelaar een eerste professionele ervaring maar heb je nood aan meer uitdaging, meer groeimogelijkheden en meer kansen om je te kunnen verdiepen in de nieuwste technologie stack?

Deze organisatie is een professionele dienstverlener met een sterke naam in hun sector. Daarnaast zijn ze veruit de meest innoverende en toekomstgerichte speler in hun domein en het is hun doelstelling deze positie als koploper te blijven handhaven.

In 2019 hebben zijn weer sterke investeringen gedaan in IT en aan het begin van dit jaar willen ze dit team al opnieuw verder uitbreiden.

.NET (core) Developer - Functie

Je komt terecht in het team dat een microservices platform ontwikkelt en onderhoudt. Dit gebeurt in samenwerking met de analisten die de wensen van de gebruikers in kaart brengen.

Je werkt binnen de domeinen van .NET Core, Docker en Kubernetes. Indien je hier interesse in hebt kan je ook je steentje bijdragen aan de cloud architectuur.

.NET (core) Developer - Profiel

 • Je bent in bezit van minstens een Bachelor of Master diploma
 • Dit vul je aan met een eerste professionele ervaring in .NET development met C#.
 • Daarnaast hebt je een goede kennis van SQL en Azure Devops.
 • Kennis van .NET Core, Kubernetes, Domain Driven Design, Event Sourcing, CQRS en MongoDB is een plus.
 • Je bent een fanatieke ontwikkelaar met een honger naar technologische kennis. Je grijpt elke kans om je development skills op te krikken met beide handen.

.NET (core) Developer - Aanbod

Als leergierige en gedreven developer zit je hier volledig op je plaatst. IT neemt een centrale rol is binnen het bedrijf wat zich vertaalt in een groot assortiment en bijscholingsmogelijkheden. Er wordt ook veel geïnvesteerd in de implementaties van de nieuwste technologieën en methodieken.

Dit bedrijf is actief in een sector dat meer dan marktconform betaalt. Naast een bovengemiddeld brutoloon krijg je een compleet pakket aan voordelen:

 • Bedrijfswagen (BMW) met tankkaart
 • Netto onkostenvergoeding tot € 200 per maand
 • Smartphone + abo
 • Groepsverzekering (volledig door werkgever betaald) + arbeidsongeschiktheid + premievrijstelling
 • Hospitalisatieverzekering DKV + Tandzorg verzekering
 • Bedrijfsrestaurant met gratis warme middagmaaltijden, fruit, ontbijt,…
 • Mogelijkheid tot het verkrijgen van aandelenopties

Het bedrijf is net buiten de ring gelegen in een rustige buurt tussen Kontich en het Centrum waardoor je niet dagelijks geconfronteerd wordt met de centrumdrukte van de stad.

Wil je werken in een bedrijf waar je als software ontwikkelaar een steile leercurve zal doorlopen en ook nog eens geniet van een bovengemiddelde verloning?

Bezorg ons dan je CV via apply @ austinbright.com met de vermelding van de vacaturetitel. Cedric en Jens staan tot je beschikking bij verdere vragen. Zij zorgen voor een confidentiële behandeling van je vragen en kandidatuur.

Keywords: .NET / .NET core / C# / Ontwikkelaar / Developer / Software Ontwikkelaar / Docker / Kubernetes / Azure Devops / Antwerpen