Emplois les plus populaires

À proximité anvers, anvers
1278Emplois trouvés

1278 Emplois trouvés  À proximité anvers, anvers

V
V

GEZOCHT: Junior/Medior .NET Developer in Antwerpen

V-IT

Antwerpen, Antwerp
Il y a 15 jours
Antwerpen, Antwerp
Il y a 15 jours
V-IT is voor een van onze klanten in Antwerpen op zoek naar een .NET Developer.
 
 • Locatie: Antwerpen
 • Start: ASAP
 • Duur: tot eind 2021, met optie op verlenging 
 • React en.NET
 • C#, ADO.NET en ASP.NET (MVC)
 • Team City en/of Azure DevOps
 
 
A
A

(Junior) Sales Recruiter

Ambitious People

Koningin Astridplein, Antwerp
Il y a 1 jour
Koningin Astridplein, Antwerp
€45k - €75k Par an
Il y a 1 jour
€45k - €75k Par an

(Junior) Sales Recuiter
Ben jij opzoek naar een afwisselende functie met (internationale) doorgroeimogelijkheden op korte termijn? Vind je (persoonlijke) begeleiding en ontwikkeling belangrijk en wil jij tegelijkertijd flink geld verdienen? Wil je dit realiseren binnen een jong, dynamisch en ambitieus team? Dan zoek ik jou!
Wat ga je doen?
Je wordt een consultant, accountmanager, bemiddelaar en sparringpartner in één. Daarnaast word jij dé specialist binnen een bepaalde niche. Doordat jij meer weet van minder ben jij als geen ander in staat de klant en kandidaat samen te brengen.
Vanaf moment één ga je met jouw enthousiasme aan de slag met het bouwen van je eigen sales kanalen. Door middel van koude acquisitie ga jij klanten en kandidaten overtuigen om met jou samen te werken. Jij wordt de verbindende factor tussen beide partijen en vindt de juiste mensen voor de juiste functies en andersom.
Elke klant en kandidaat is anders, dus er zijn geen standaardoplossingen. Met jouw ervaring, inzicht, kennis van de arbeidsmarkt probeer je op een zo kort mogelijke termijn de match te maken. Is de samenwerking tussen beide partijen een feit, dan heb jij zojuist een deal gedaan en is het tijd voor een (financieel) feestje!
Wat verwachten wij van jou?
Heel simpel: 100% inzet, doorzettingsvermogen en een bovengemiddeld empathisch vermogen. Keihard werken, lange dagen en veel hoogte- en dieptepunten schrikken jou niet af.
Wat kan je van ons verwachten?
Een intensieve inwerkperiode, afhankelijk van jouw instapniveau gaan wij jou in maximaal 6 maanden opleiden tot een 360 Sales Recruiter. Door middel van persoonlijke begeleiding, groepstrainingen en de positieve en negatieve ervaringen uit te wisselen met je collega's ga je, de theorie die je leert, binnen no-time toepassen in de praktijk. Wanneer ben je uitgeleerd? Eigenlijk nooit in de sales, maar zodra je het spelletje onder de knie hebt, gaan wij met jou rond de tafel zitten om jouw ambities te verwezenlijken.
Carrière maken is uiteraard belangrijk, maar plezier met collega's en de beloningen voor hard werken staan ook erg hoog in het vaandel bij LMH Engineering! We werken in kleine team van 6 tot 12 personen, dus de band die je opbouwt is erg belangrijk. Van de vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, de zomerspelen tot aan het kerstgala; iedereen is erbij en feest mee. Het eten bij sterrenrestaurants, de trips naar Las Vegas (of andere wereldsteden) en een auto van de zaak zijn alleen voor de besten weggelegd, maar dit alles is op de kosten van de baas.
Waarom is dit (n)iets voor jou?
Wel - Je bent woonachting in Antwerpen en je hebt HBO werk- en denkniveau
Wel - Jouw hart gaat sneller kloppen van (uncapped) bonussen, incentives en grote geldbedragen
Wel - Minimaal 40 uur per week werken zijn een bijzaak als jij jouw eigen doelstellingen wilt behalen
Niet - Je bent niet competitief, niet resultaatgericht en al helemaal niet ambitieus
Niet - Onderhandelen met CEO's, managers en specialisten vind je helemaal niks
Niet - Bij een "nee", een teleurstelling of werken onder druk maak jij rechtsomkeer
Wie zijn wij?
LMH Engineering is een Recruitment consultancy gespecialiseerd in de bemiddeling van Electrical, Mechanical, Maintenance en Sales Engineers in de Machinebouw, Maritiem en Offshore sector. Werken bij LMH Engineering staat voor ambitie, (internationale) doorgroeimogelijkheden, ondernemerschap, en heel veel gezelligheid!
Ben je (nog steeds) enthousiast en wil je meer informatie of wil je direct solliciteren?
Neem dan direct contact op met Raoul de Koning, International Corporate Recruiter:
T: BE: +32(0)38082949 NL: +31 20-5708128
E: Raoul.deKoning@ambitiouspeople.com
Direct solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatieknop.
Is deze vacature (nu) niet interessant voor jou, maar heb jij recommendations voor deze functie, mail de namen dan door naar recommend@ambitiouspeople.com en krijg een waarde cheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!
R
R

Employé(e) commercial(e) service interne Air H/F

Rhenus Logistics NV

Antwerpen, Antwerp
Il y a 1 jour
Antwerpen, Antwerp
Il y a 1 jour

Bedrijfsdetails

Rhenus Air & Ocean à Anvers fait partie du groupe international allemand Rhenus, qui emploie environ 33 000 personnes sur 750 sites dans le monde et réalise un chiffre d'affaires de 5,5 milliards d'euros. Le groupe est une entreprise familiale à 100 % et se caractérise par son orientation vers la croissance, la durabilité et l'esprit d'entreprise. Les filiales belges sont spécialisées dans les partenariats logistiques à long terme avec des entreprises industrielles et travaillent pour leurs clients avec tous les modes de transport possibles.

Fonction

Employé(e) commercial(e) service interne Air

- Coordonner les activités liées aux ventes

- Traitement des offres de nos clients

- Recueillir et approcher des pistes de vente en coopération avec l'équipe de vente extérieure.

- Demander et négocier des tarifs avec les transporteurs aériens et d'autres partenaires.

- Établir et maintenir des contacts commerciaux

- Traiter correctement toute plainte et/ou question de nos clients.

Profil

Profil :

- Vous fonctionnez au niveau de bachelier ou équivalent avec une expérience adéquate.

- De préférence, au moins 2 ans d'expérience dans des activités commerciales Air ou Océan

- Attitude commerciale et bonne ambition

- Vous parlez couramment le français et l'anglais (le néerlandais est un plus)

- Vous êtes orienté vers le client et le service

Offre

Rhenus Air & Ocean attache une grande importance au développement de son personnel. C'est pourquoi nous proposons plusieurs formations internes et externes.

Nous offrons également un salaire attractif en accord avec le marché et des avantages extra-légaux tels qu'une assurance de groupe, une assurance hospitalisation, des chèques-repas, des horaires de travail flexibles, des jours RTT, etc.

Il s'agit d'un emploi à temps plein à durée indéterminée.

A
A

Sales Consultant

Ambitious People

Koningin Astridplein, Antwerp
Il y a 1 jour
Koningin Astridplein, Antwerp
€45k - €80k Par an
Il y a 1 jour
€45k - €80k Par an

Sales Consultant
Hoe harder je werkt, hoe meer je hoort te verdienen toch? Dat vinden wij nou ook! Het is toch logisch dat wanneer je tijd en energie in een job stop, je dit hoort terug te zien op jouw bankrekening, de groei op jouw carrière pad en belonende incentives. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!
Wie zijn wij?
Ambitious People Group is een gespecialiseerde en een award winning recruitmentorganisatie waar (persoonlijke) groei, ambitie en fun hoog in het vaandel staan. Wij opereren in de Finance, Life Sciences, Sales & Marketing, IT en Engineering in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk en Hong Kong. Jij komt te werken bij Four Life Sciences: Dé specialist in de Life & Sciences branche.
Wat ga je doen als Sales Consultant?
Voor Ambitious People Group zijn wij op zoek naar bouwers: kandidaten met ondernemersmentaliteit, die net een tandje harder lopen en buiten de gebaande paden durven te treden. Als Sales Consultant bij Ambitious People Group word jij in 3 maanden opgeleid tot een ware salestopper. Je staat dagelijks in contact met medior en senior kandidaten, maar ook met de bedrijven waar ze mogelijk komen te werken. Het is jouw taak om goed in de gaten te houden wat je kandidaten willen en waar de vraag van de klant ligt. Hier snel, accuraat en goed op inspelen is waar de uitdaging ligt. Geen bedrijf en kandidaat is hetzelfde.
Wat bieden wij jou?
Een op maat gesneden trainingsprogramma om volgens onze best practices om op zo een kort mogelijke termijn zoveel mogelijk deals te closen. De mogelijkheid om snel door te groeien, jouw persoonlijke en zakelijk doelstellingen te behalen en simpelweg heel veel geld te verdienen. Naast plezier op de werkvloer hebben wij de meest legendarische events, city trips en vele andere incentives om onze werknemers te belonen voor hun harde werk.
Wat vragen wij van jou?
Een gezonde dosis doorzettingsvermogen om jezelf persoonlijk, carrièrewijs en financieel naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor zoeken wij iemand met een Bachelor diploma, aangezien je sales gaat doen op hoog niveau. Je bent woonachtig in Antwerpen of bereid om te verhuizen.
Wie is Four Life Sciences?
Four Life Sciences is gespecialiseerd in Life Science recruitment in de Benelux en Duitsland. Door ons specialisme, snelheid en garantie van kwaliteit veroveren wij de Life Science markt. Onze missie is het verbinden van bedrijven met de beste professionals uit de markt. Four Life Sciences wil nog veel meer groeien! Bij ons krijg je de mogelijkheid om te groeien binnen een ondernemende organisatie.
Meer informatie of direct solliciteren?
Vind je bovenstaand interessant klinken en sta je te popelen om van start te gaan?
Neem dan direct contact op met Raoul de Koning, International Corporate Recruiter:
T: BE: +32 38 08 29 49 NL: +31 20 570 81 28
E: Raoul.deKoning@ambitiouspeople.com
Direct solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatieknop.
Is deze vacature (nu) niet interessant voor jou, maar ken jij de juiste kandidaat voor voor deze functie, mail de namen dan door naar recommend@ambitiouspeople.com en krijg een waarde cheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!
P
P

Calculator/Werkvoorbereider

Profile Group

Antwerpen, Antwerp
Il y a 8 jours
Antwerpen, Antwerp
Il y a 8 jours

Bedrijfsdetails

Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf op het vlak van metalen deuromlijstingen, metalen deuren, metalen schrijnwerk en volledige afwerking van gebouwen en kantoren, ben ik op zoek naar een Calculator/Werkvoorbereider voor hun afdeling in Wetteren.

Functie

 • Analyse van prijsaanvragen
 • Opmaken van passende offertes in overleg met hoofdcalculator
 • Opvolgen van prijsoffertes
 • Opmeting en voorbereiding van uitvoeringstekeningen en technische fiches
 • Voorbereiden van het technisch dossier voor het aansturen van de productie
 • Feedback-overleg met productie en projectleiding

Profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma richting (elektro-)mechanica, bouw of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht
 • Je bent dynamisch, punctueel en ambitieus
 • Je beschikt over een vlotte computervaardigheid
 • Kennis van de Franse taal is een pluspunt

Aanbod

 • Een competitief salarispakket
 • Een contract van onbepaalde duur als bediende
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van een jong bedrijf in volle groei
 • Een aangename werkomgeving uitgerust met alle moderne faciliteiten
 • Een centraal gelegen werkplek met vlotte verbindingen naar autosnelwegen
P
P

Gedreven Account Manager met een hart voor het milieu

Profile Group

Antwerpen, Antwerp
Il y a 8 jours
Antwerpen, Antwerp
Il y a 8 jours

Bedrijfsdetails

Onze klant is een belangrijke nationale speler die het monopolie heeft rond het aanbieden van oplossingen voor hedendaagse milieu- en watergerelateerde uitdagingen.
Voor de verdere uitbouw van hun sterk groeiende commerciële activiteiten zijn zij op zoek naar een gedreven en ambitieuze Accountmanager voor de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Wil jij mee je schouders zetten onder deze uitbouw en op die manier je steentje bijdragen aan het herstellen en opbouwen van het eco-systeem? Lees dan zeker verder!

Functie

 • Je bent één van de spilfiguren tussen het bedrijf en de klanten op technisch-commercieel vlak
 • Je contacteert en bezoekt bestaande klanten en prospects, breidt het klantenbestand verder uit en bouwt lange termijn-relaties op
 • Je verleent technisch advies over ons gamma, maakt offertes en volgt ze op
 • Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde targets
 • Je polst naar de behoeften in de markt en formuleert voorstellen

Profiel

 • Enkele jaren ervaring in een commerciële functie
 • Technische kennis/affiniteit hebben is een must, kennis van de systemen niet, je krijgt een uitgebreide opleiding hierover
 • Je bent vlot Nederlandstalig
 • Je bent stressbestendig, je hebt voldoende zelfvertrouwen en overtuigingskracht, je kan zelfstandig werken, je hebt een sterke werk-attitude en bent no nonsense. Je bent bereid om je volledig onder te dompelen in de materie.

#sales, #bouwsector, #watertechnologie, #bouw, #beton, #technisch-commercieel, #milieu, #uitdaging, #field engineer

Aanbod

 • Je komt terecht in een stabiele, snel groeiende, technische en familiale omgeving
 • Je krijgt een uitgebreide interne technische opleiding van 3 maanden aangeboden door experts ter zake
 • Je kan het verschil maken door een uitdagende job met gevarieerd takenpakket
 • Je krijgt veel kansen tot persoonlijke groei en doorgroeimogelijkheden
 • Je krijgt een zeer competitiefsalaris in overeenstemming met kennis en ervaring, aangevuld met een bedrijfsvoertuig, laptop/smartphone en andere extralegale voordelen
D
D

Koerier regio Antwerpen City HUB

DHL Express

Antwerpen, Antwerp
Il y a 6 jours
Antwerpen, Antwerp
Il y a 6 jours

DHL

Bij DHL Express staan mensen centraal. Daarom is ons doel altijd geweest, wereldwijd de beste mensen aan te trekken en te behouden. Wij bieden uitdagingen en kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij erkennen de unieke eigen bijdrage van iedereen en zijn er trots op samen te bouwen aan HET logistieke bedrijf voor de wereld.

Doel

Ben je op zoek naar een job die constant in beweging is? Met toekomstperspectieven en ontwikkelingsmogelijkheden in een boeiende sector? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou!

Momenteel zoeken we gedreven koeriers voor Antwerpen City HUB! 

Wat zal je doen?

 • Je gaat nauwkeurig om met de zendigen zodat ze tijdig bij onze gelukkige klanten terecht komen.
 • Je sorteert en controleert de paketten en documenten die bestemd zijn voor jouw route.
 • Je bent een kei in het plannen van jouw route volgens prioriteiten van de levering of de ophaling
 • Je staat nauw in contact met dispatch.
 • Je houdt ervan Informatie te geven aan de klanten en
 • De administratie uitvoeren en opvolgen voor de verzending altijd met het oog op een uitstekende klantenservice.
 • Het verwerken van het binnengekomen materiaal door te sorteren, stiften, baggen en herinpakken.
 • Je kijkt zendingen grondig na: bestemming, product, verpakking, airwaybill, airportcode, gewicht, volume, ...
 • Back-up geven, indien nodig, voor het uitvoeren van administratieve en operationele taken, nodig voor de goede werking van een Service Center.
 • Jouw voertuig ziet er spik en span uit!
 • Bij de klant ben jij het gezicht van DHL

Wie ben je?

 • Je hebt een vlotte kennis van Nederlands en Frans
 • Je bent in het bezit van minimum een rijbewijs B
 • Je bent flexibel
 • Defensive driving is een must
 • Je bent communicatief en klantvriendelijk
 • Je neemt initiatief
 • Minimum diploma middelbaar ronderwijs of gelijkwaardig door ervaring
 • Heb je ervaring? Dit is een plus maar geen must!
 • Je hebt minimum 1 jaar je rijbewijs
 • Stress? Daar heb jij geen last van!
 • Af en toe zware pakketten schrikt je niet af

Wat kan je verwachten?

DHL biedt je een uitdagende en afwisselende functie in een organisatie met een informele bedrijfscultuur en een boeiende sector. Blijven leren en groeien is belangrijk, ook voor ons! DHL biedt een doorgedreven opleidings- en coachingprogramma aan. Diverse en reële doorgroeimogelijkheden zijn key binnen DHL .

Salarispakket:

 • Bruto maandsalaris: 2387 euro
 • Maaltijdcheques 8 euro/gewerkte dag
 • Ecocheques
 • Hospitalisatieverzekering
 • Spaar & pensioenplan
 • Aantrekkelijke vakantieregeling +/- 35 dagen

Contractvoorwaarden:

 • 38u/week
 • Geen weekendwerk
 • Uurrooster: 6u tot 20u

Vind je jezelf terug in deze functie?

Solliciteren kan online. Surf snel naar www.dpdhl.jobs Heb je vragen ivm het online solliciteren of over de jobinhoud? Neem dan zeker contact op met Dorien Teugels:

recruitmentdhlexpress@dhl.com

.

 

A
A

(Trainee) Sales Consultant

Ambitious People

Koningin Astridplein, Antwerp
Il y a 7 jours
Koningin Astridplein, Antwerp
€45k - €75k Par an
Il y a 7 jours
€45k - €75k Par an

(Trainee) Sales Consultant
Geïnteresseerden en liefhebbers van sales opgelet! Ben je klaar voor een (nieuwe) uitdaging binnen de sales? Wij zijn namelijk, ondanks de huidige situatie, op zoek naar commerciële kandidaten die met ons mee willen groeien. De grootste vraag is natuurlijk: wat maakt onze traineeship en het werken als sales consultant bij Ambitious People Group zo interessant?
Laten we beginnen bij het begin.
Onder persoonlijke begeleiding, doormiddel van (klassikale) trainingen en ervaringen uit te wisselen met collega's, proberen wij het uiterste uit je te halen en jou om te toveren tot een echte sales professional volgens onze "best practices." Vanaf moment één gaan wij samen aan de slag om zo snel mogelijk die eerste sale te doen. Wanneer eindigt de traineeship? Op het moment dat jij 3 deals hebt gedaan. Ongeacht je ervaring en talent, iedereen begint als trainee. Op basis van je resultaten kan je doorgroeien en promoties maken op korte termijn.
Wat doe je als Sales Consultant?
Recruitment heb je in alle soorten en maten. Bij ons is het een echte sales job. Van het marktonderzoek, vacatures schrijven, kandidaten zoeken/kwalificeren tot het optreden als bemiddelaar tussen de organisatie en kandidaat ademt sales in deze job. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele proces van A tot Z. Natuurlijk met als één doel: dé perfecte match tussen kandidaat en organisatie vinden.
Wie zijn wij en wat kan je bereiken?
Ambitious People Group is opgericht in 2007 en uitgegroeid in een zeer succesvolle internationale recruitment organisatie. Ambitious People Group bestaat uit de volgende 5 gespecialiseerde brands: SAM Recruitment, Ardekay IT Recruitment, LMH Engineering, Four Life Sciences en Five Finance. Samen met meer dan 200 professionals in Europa en Azië helpen wij elke dag onze klanten en kandidaten wereldwijd om hun ambities te verwezenlijken. Zo is er voor ieder wat wils! Wil je alleen maar cashen? Ga ervoor! Wil je een eigen team leiden? Onze zegen heb je. Wil je een kantoor in het buitenland openen? Pak je koffers maar! Uiteraard gaat dit niet zo makkelijk en moet je daar keihard voor werken. De volgende collega's hebben daar ontzettend hard voor gewerkt en staan als voorbeeld voor de wegen die men binnen Ambitious People Group kan afleggen:

Gezelligheid met collega's
Carrière maken is uiteraard belangrijk, maar plezier met collega's en de beloningen voor hard werken staan ook erg hoog in het vaandel bij APG! We werken in kleine team van 6 tot 12 personen, dus de band die je opbouwt is erg belangrijk. Van de vrijdagmiddagborrels, teamuitjes, de zomerspelen tot aan het kerstgala; iedereen is erbij en feest mee. Het eten bij sterrenrestaurants, de trips naar Las Vegas (of andere wereldsteden) en een auto van de zaak zijn alleen voor de besten weggelegd, maar dit alles is op de kosten van de baas.
Ben jij mijn nieuwe collega?
Dit klinkt uiteraard als één groot feest, maar deze job is helaas niet voor iedereen weggelegd. Daarvoor deze checklist met de redenen waarom dit (n)iets voor jou is:
Wel - Je bent zeer resultaatgericht en je vindt het fantastisch om met targets te werken
Wel - Je hebt HBO werk- en denkniveau en je ben woonachtig in Antwerpen
Wel - Geld speelt een belangrijke rol in jouw leven en je vindt sales zeer interessant
Niet - Werken onder druk vind je niks en je appt liever dan dat je telefoneert
Niet - Je wilt maximaal 40 uur per week werken en je kan niet omgaan met teleurstellingen
Niet - Ambitie staat niet in jouw woordenboek je vindt het niks om in een jong team te werken
Ben je (nog steeds) enthousiast, wil je meer informatie of wil je direct solliciteren?
Neem dan direct contact op met Raoul de Koning, International Corporate Recruiter:
T: BE: +32(0)38082949 NL: +31(0)205708128
E: Raoul.deKoning@ambitiouspeople.com
Direct solliciteren kan uiteraard ook via de sollicitatieknop.
Is deze vacature (nu) niet interessant voor jou, maar heb jij recommendations voor deze functie, mail de namen dan door naar recommend@ambitiouspeople.com en krijg een waarde cheque naar keuze ter waarde van € 250,- netto*!
P
P

Customer service medewerker met goede kennis Frans

Page Personnel Belgium

Deurne, Antwerp
Il y a 12 jours
Deurne, Antwerp
Il y a 12 jours

Ga jij graag aan de slag als eerste aanspreekpunt voor de klant en heb je bovendien een goede kennis van Nederlands en Frans? Twijfel niet en solliciteer meteen!
Bedrijfsomschrijving
Onze klant is een dynamische, gekende speler binnen de logistieke sector. Je komt terecht op een afdeling waar open communicatie & teamwork de norm is.
Wegens groei zijn ze vandaag op zoek naar een nieuwe collega. Het bedrijf is gelegen binnen de regio Antwerpen-Noord en is makkelijk te bereiken met zowel de wagen als het openbaar vervoer.
Omschrijving
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klant, tevens ben je ook het uithangbord van het bedrijf
 • Je staat in voor de opvolging & ondersteuning van klanten per telefoon en per e-mail; dit omtrent hun bestellingen, leveringstermijnen, transportmogelijkheden, ..
 • Je bent verantwoordelijk voor de opmaak, input en het opvolgen van orders in een bedrijfseigen en gebruiksvriendelijk systeem
 • Jij beantwoordt de vragen omtrent betaling en facturatie, je volgt deze ook verder op
 • Op een professionele manier behandel en analyseer je de inkomende klachten
 • Ook het up-to-date houden van de klantendatabase is part of your job
 • Je zorgt voor een goede interne, communicatie met de verschillende afdelingen ter optimalisatie van de flow

Profiel van kandidaat
 • Je kan een bachelordiploma voorleggen of je hebt relevante ervaring binnen een Customer Service rol
 • Bij voorkeur heb je minstens een jaar ervaring in een gelijkaardige, klantgerichte functie
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans, goede kennis van Engels is een mooie plus
 • Je bent sterk klantgericht en weet op een professionele manier klanten te woord te staan
 • Je weet prioriteiten stellen en efficiënt, alsook nauwkeurig te werk gaan
 • Een echte teamplayer, met goede communicatieskills.

Aanbod
Je komt terecht binnen een groeiend, dynamisch bedrijf, dit aangevuld met een aantrekkelijk salarispakket. Je ontvangt een vast contract, na een succesvolle interimperiode. Bovendien stimuleert de organisatie persoonlijke ontwikkeling en zijn er tal van doorgroeimogelijkheden.
L
L

Financieel analist

Le Grand & Associates

Antwerp, Antwerp
Il y a 3 jours
Antwerp, Antwerp
Il y a 3 jours

Ben je ondernemend en ambitieus? Heb je reeds een eerste ervaring als analist? Misschien is deze job dan iets voor jou!

Onze klant is op zoek naar een financieel analist wegens uitbreiding. Je komt terecht in een team van een 20-tal gedreven en dynamische collega’s.

Taakomschrijving:

•Je doet een financiële doorlichting in het kader van aankoop- en verkoopmandaten
•Je verzorgt de financiële modellen voor de waardering van bedrijven
•Je assisteert bij due diligences
•Je assisteert bij het sluiten van transacties
•Je onderhoudt contacten met fondsen en investeerders

Profiel:

•Je bent in het bezit van een Master Handelswetenschappen, TEW of Handelsingenieur
•Je hebt reeds een eerste werkervaring
•Je hebt een hands-on mentaliteit en zin voor onderneming

Aanbod:

•Een aantrekkelijk salaris conform jouw ervaring
•Je hebt op korte termijn reële doorgroeimogelijkheden naargelang jouw inzet!
•Je krijgt permanente bijscholing en vorming
•Een wagen- en tankkaart
•Een groeps - en hospitalisatieverzekering
•Een mooie netto-onkostenvergoeding

Herken je jezelf in deze jobomschrijving en/of wens je meer informatie? Solliciteer dan snel online of via finance@legrand-associates.com Deze vacature wordt beheerd door Anneleen & Hélène (ref AG16183).

Niet de job waar je momenteel naar op zoek bent? Neem contact op met een van onze consultants en dan gaan we samen op zoek naar een geschikte opportuniteit.


Date de publication

Il y a 15 jours

Description

V-IT is voor een van onze klanten in Antwerpen op zoek naar een .NET Developer.
 
 • Locatie: Antwerpen
 • Start: ASAP
 • Duur: tot eind 2021, met optie op verlenging 
 • React en.NET
 • C#, ADO.NET en ASP.NET (MVC)
 • Team City en/of Azure DevOps
 
 
Source: V-IT