Job Type

Full Time

Posted

14 days ago

Description


Wat ga je doen?

In deze functie als Inside Sales Engineer kom je dagelijks in contact met klanten voor zowel commerciële als technische informatie. Je peilt naar de noden van de klant, maakt offertes op, geeft technisch advies en verwerkt bestellingen. In deze functie wordt je uitgedaagd om de volledige opvolging en calculatie op je te nemen van zowel grote als kleine projecten. Dit doe je samen in een gedreven team van technische collega's. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stock. Op creatief vlak wordt van je verwacht dat je meedenkt met promotie en opportuniteiten.

Wat wordt jou geboden?

* marktconform salaris
* Hospitalisatieverzekering & Groepsverzekering
* Maaltijdcheques
* Tools: laptop, gsm, ...
* Abonnement openbaar vervoer
* Opleiding & trainingen

Wat wordt er van jou verwacht?

* Technisch geschoold in Elektriciteit / elektrotechniek / Elektromechanica
* Goede kennis Nederlands & Frans
* Woonachtig /of op reisafstand van Mechelen
* Je bent communicatief en beschikt over goede commerciële vaardigheden.

Waar ga je werken?

Hier kreeg je een gedegen opleiding om je voor te bereiden voor deze belangrijke functie met veel variatie en uitdaging. Een goede is work-life balance en een fijne werksfeer zijn is voor dit bedrijf zeer belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn afhankelijk van jouw interesses en behoeftes en worden gestimuleerd. Dit bedrijf is al ruim 60 jaar een trouwe gekende speler in de Benelux. Ze zijn een gerespecteerde importeur/distributeur van kwalitatief hoogstaande elektrotechnische producten en oplossingen. Ze zijn al jarenlang dé partner van installateurs, bordenbouwers, groothandels, OEM klanten en machinebouwers.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Sharon Zwiers via +32 (0)3 808 29 45 sharon.zwiers@samrecruitment.be

Regio

Mechelen

Contactpersoon

Sharon Zwiers
Managing Consultant
sharon.zwiers@samrecruitment.be
+32 (0)380 829 45

Aanbod